Je e-mailaccount instellen

Je bent hier:

Afhankelijk van je favoriete e-mailprogramma doorloop je de stappen om je e-mailaccount in te stellen. Hieronder vind je alle informatie die je nodig hebt om je e-mailaccount succesvol te activeren.

Je favoriete e-mailprogramma

Via onderstaande links lees je de instructies voor het instellen van je e-mailaccount.

Accountgegevens

Om je e-mailaccount in te stellen heb je de gebruikersnaam en het wachtwoord nodig van de e-mailaccount die je hebt aangemaakt in DirectAdmin. Heb je dat nog niet gedaan, volg dan deze instructies.

Mailservers, poorten en versleuteling

Voor een beveiligde verbinding tussen je e-mailprogramma en de server check je altijd of de mailservers van je e-mailaccount correct zijn ingesteld.

IMAP account

  • De inkomende server is mail.jouwdomeinnaam.extensie (bijv. mail.chajadesign.nl) op poort 993, versleuteling is TLS/SSL met identiteitscontrole wachtwoord.
  • De uitgaande server is mail.jouwdomeinnaam.extensie  (bijv. mail.chajadesign.nl) op poort 587 of 465, versleuteling is STARTTLS, TLS of SSL met identiteitscontrole wachtwoord.

POP account

  • De inkomende server is mail.jouwdomeinnaam.extensie (bijv. mail.chajadesign.nl) op poort 995, versleuteling is TLS/SSL met identiteitscontrole wachtwoord.
  • De uitgaande server is mail.jouwdomeinnaam.extensie (bijv. mail.chajadesign.nl) op poort 587 of 465, versleuteling is STARTTLS, TLS of SSL met identiteitscontrole wachtwoord.
Scroll naar top

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en praktische informatie.