Functioneel webdesign met conversie optimalisatie

Functioneel webdesign met de focus op conversie optimalisatie

Jouw doelgroep wil direct weten wat je dienstverlening te bieden heeft en jij wil dat ze worden omgezet in klanten. Daarom heb je een website nodig die aansluit bij je doelgroep, je autoriteit promoot en die conversies blijft genereren.

Een weldoordacht plan

Maak de connectie met jouw doelgroep

Een succesvolle website komt tot stand door het uitvoeren van een weldoordacht plan. De rode draad is dat je jouw doelgroep wil bereiken via de content die je aanbiedt. Daarvoor zijn onderstaande zaken van belang om tot het gewenste resultaat te komen.

All Inclusive

Webdesign gericht op kwaliteit

Chaja Design ontwikkelt zakelijke websites die kunnen blijven meegroeien met je business.

Functioneel webdesign

Het is van cruciaal belang dat jouw bezoekers snel en efficiënt kunnen navigeren door je website met behulp van duidelijke call-to-action elementen die conversies bevorderen.

De focus van de design aspecten van jouw website ligt in het optimaliseren van de kwaliteit van de presentatie van jouw content. 

Responsief design

Je website wordt gebouwd met responsieve webtechnieken. Dit houdt in dat je website zich automatisch aangepast aan de beeldschermresolutie van mobiele apparaten zoals een tablet of smartphone.

De kracht hiervan is dat jouw website optimaal toegankelijk is en dat je niet onnodig moet gaan scrollen in horizontale richtingen.

Toegankelijkheid

Bij de ontwikkeling van websites wordt niet altijd rekening gehouden met de toegankelijkheid voor mensen met een beperking. Daarom besteed ik aandacht aan:

 • een correcte semantische HTML-structuur voor mensen die screen readers gebruiken
 • de optimalisering van de contrastverhouding in de teksten op je website voor de leesbaarheid

Innovatieve software

Je website wordt gebouwd met het content management systeem (CMS) WordPress. Dit CMS is zeer flexibel en kan meegroeien met de ontwikkelingen van je onderneming.

Voor het ontwikkelen van je website worden innovatieve plugins gebruikt die substantieel bijdragen aan de kwaliteit van je website en de laadsnelheid.

Semantische HTML

Je website is voornamelijk gebouwd met HTML- en CSS-code. HTML realiseert de structuur van je website en het bepaalt de semantische betekenis ervan.

Het is essentieel om de semantische informatie correct toe te passen, zodat zoekmachines de content optimaal kunnen interpreteren.

stap voor stap

Het 10 stappenplan

Dit is de route die we samen gaan doorlopen.

 • Afspraak kennismaking inplannen

  Om met elkaar in gesprek te gaan, vraag ik je om een afspraak te maken. Klik op de knop hieronder en volg de stappen om een afspraak in te plannen voor een Zoom meeting.

  Plan je kennismaking
 • De kennismaking

  Tijdens de Zoom meeting zullen we inventariseren wat je met je website wilt realiseren. De primaire functie van een zakelijke website is het promoten van jouw expertise, diensten of producten met als doel om omzet te genereren. Met andere woorden, een zakelijke website dient als een marketinginstrument te worden ingezet.

  Het eerste gesprek zal ongeveer 40 minuten duren. Als er een zakelijke klik is, plannen we een nieuwe Zoom meeting in om afspraken te gaan concretiseren.

 • De offerte

  Na de kennismakingsgesprekken ontvang je binnen 5 werkdagen de offerte met een overzicht van wat we hebben besproken. Neem gerust contact met me op als je nog vragen hebt. De offerte heeft een geldigheidsduur van 30 dagen. Als je de offerte hebt bevestigd en de aanbetaling is ontvangen, zal ik het project gaan inplannen.

 • Het wireframe

  Ik start het project met het opzetten van de structuur, het wireframe. Het wireframe wordt gebruikt om de structuur en navigatie van je website te bepalen, evenals de hiërarchie van de inhoud. We bespreken het wireframe voordat we doorgaan naar de volgende stap.

 • Styling & Content

  Wanneer de structuur eenmaal is bepaald, zal ik verdergaan met het vormgeven van het wireframe en het toevoegen van de inhoud. Bij het stylen zal ik gebruik maken van kleuren die aansluiten bij de huisstijl, passende lettertypen en designelementen die passen bij jouw bedrijf. Voordat ik de overige pagina's opmaak en invul, zullen we eerst de vormgeving van de homepage bespreken.

 • Implementatie extra functionaliteiten

  Indien je hebt gekozen voor extra functionaliteiten zoals een contactformulier, inschrijfformulier, nieuwsbrief inschrijving, webshop, betaalmodules etc. zal ik deze implementeren en vervolgens gaan testen.

 • On-Page SEO BASIS

  Het optimaliseren van de inhoud van je website voor indexering door zoekmachines is cruciaal voor de vindbaarheid en ranking van je site. De mate van succes hangt sterk af van de kwaliteit van je inhoud. Als je dus op zoek bent naar betere resultaten, kun je het beste kiezen voor een copywriter die unieke, geoptimaliseerde teksten kan schrijven voor jouw dienstverlening. Als alternatief kun je je eigen geschreven teksten laten beoordelen op hun vindbaarheid.

 • De lancering van je website

  Vlak voor de lancering van je website is het laatste controlemoment. Op dat moment kun je nog eventuele tekstuele fouten laten corrigeren voordat we de datum voor de lancering inplannen.

 • Inwerksessie en het onderhoud

  Ik zal je vertrouwd maken met het systeem, zodat je in staat zult zijn om zelf tekstuele wijzigingen aan te brengen of blogberichten te publiceren als dat nodig is. Het is belangrijk om te onthouden dat je website onderhoud vereist om de software veilig en up-to-date te houden. Als je dit wenst, kun je dit altijd uitbesteden aan Chaja Design.

  Info onderhoud website
 • Monitoring website en groei

  We gaan jouw website monitoren om de vindbaarheid en ranking te beoordelen. Om de vindbaarheid te behouden en te verbeteren, is het van belang om regelmatig nieuwe content toe te voegen, dat kan je realiseren met contentmarketing.

overzicht

Website pakketten

De onderstaande pakketten zijn gebaseerd op vanaf prijzen voor het ontwikkelen van functioneel webdesign. De definitieve prijs staat vermeld in de offerte.

SEO, copywriting en fotografie

Wil je je website laten optimaliseren voor de zoekmachines of ben je op zoek naar een copywriter, fotograaf of een specialist in linkbuilding en zoekwoordenanalyse? Check dan eens onderstaande services. 

Chaja Design werkt hiervoor samen met professionals die uitgebreide ervaring hebben in hun vakgebied.

websites

Portfolio

Het is een inspirerend traject om in goede samenwerking met de ondernemer tot het gewenste resultaat te komen.

A-Prolong
Licht & de Boer
Atelier Jera
CommuCare
Sonar T&C

A-Prolong

Bij A-Prolong is het mogelijk om het DeGoogled besturingssysteem LineageOS op je Android smartphone te laten installeren. 

 • Responsief webdesign
 • Logo design
 • Webteksten
 • Selectie fotomateriaal
 • Bestelformulieren
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Onderhoud, optimalisatie en beveiliging
Bezoek de website
Website project A-Prolong
Website project A-Prolong
Website project A-Prolong
Website project A-Prolong

Licht & de Boer

In Almen is het instituut Licht & de Boer gevestigd dat opleidingen, cursussen en workshops aanbiedt op het gebied van persoonlijke en professionele ontwikkeling. Op de website kan je je direct aanmelden.

 • Responsief webdesign
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • WooCommerce
 • Inschrijven nieuwsbrief
 • Inschrijfformulieren
 • Agenda
 • Opmaak nieuwsbrief
 • Onderhoud, optimalisatie en beveiliging
Bezoek de website
Website project Licht & de Boer
Website project Licht & de Boer
Website project Licht & de Boer
Website project Licht & de Boer

Atelier Jera

Het atelier van keramiste Elly van Leeuwen is gespecialiseerd in Middeleeuws aardewerk en is gevestigd in Leiden. Op de website staat haar uitgebreide collectie keramiek die kan worden besteld. De cursussen en workshops kan je direct online boeken. 

Het fotomateriaal is gerealiseerd door een professionele fotograaf.

 • Responsief webdesign
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Webshop / WooCommerce
 • Onderhoud, optimalisatie en beveiliging
Bezoek de website
Website project Atelier Jera
Website project Atelier Jera
Website project Atelier Jera
Website project Atelier Jera

CommuCare

Psychologiepraktijk CommuCare is gevestigd in Hoogland binnen de provincie Utrecht. Deze praktijk biedt professionele en persoonlijke zorg aan mensen met verschillende psychische problematiek, variërend van milde tot ernstige klachten. 

Renate Janssen heeft zich onder andere gespecialiseerd in de behandeling van mensen die gepest zijn.

 • Responsief webdesign
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Onderhoud, optimalisatie en beveiliging
Bezoek de website
Website project Commucare
Website project Commucare
Website project Commucare
Website project Commucare

Sonar T&C

Sonar T&C is opgericht door Rijkelt Middelbeek, een therapeut met uitgebreide ervaring in het behandelen van jongeren en volwassenen met een breed scala aan problemen.

Hij heeft expertise in het omgaan met kwesties zoals agressie- en emotieregulatie, angst, depressie, burn-out, trauma, scheidingen met heftige conflicten, jongeren van ouders met psychiatrische problemen, schoolverzuim, eetstoornissen en dwangmatig gedrag zoals ADHD en ASS.

 • Responsief webdesign
 • Logo design
 • Selectie fotomateriaal
 • Zoekmachineoptimalisatie (SEO)
 • Onderhoud, optimalisatie en beveiliging
Bezoek de website
Website project Sonar T&C
Website project Sonar T&C
Website project Sonar T&C
Website project Sonar T&C

Veelgestelde vragen

Staat jouw vraag er niet tussen?

Neem contact op

Afhankelijk van de complexiteit van je website zal de opleveringstermijn variëren van 4 tot 12 weken.

We hanteren vanafprijzen omdat de realisatie van een website afhankelijk is van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld meer functionaliteiten ingebouwd hebben, of kies je voor copywriting of fotografie, dan heeft dat invloed op de uiteindelijke prijs van jouw website. En onze samenwerkingspartners hanteren niet allemaal hetzelfde tarief.

Standaard zijn er geen extra kosten na de oplevering. Je bent ook niet verplicht om hosting of andere diensten af te nemen. Omdat het onderhouden van je website vraagt om een dosis technische kennis, adviseer ik om een onderhoudsabonnement af te nemen. Daarmee ben je altijd verzekerd dat je website up-to-date blijft en ik kan eventuele problemen na een update direct verhelpen.

Als je extra functionaliteiten wilt in je website kunnen er eventueel abonnementskosten zijn voor het gebruik van de software. Dit staat dan vermeld in de offerte. 

Dat is een wezenlijke vraag als het gaat om de vindbaarheid van je business online. Heb je namelijk geen ervaring met het optimaliseren van webteksten dan loop je het risico dat je zoekwoorden gebruikt die niet aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep. Het gevolg hiervan is dat de investering in je website veel minder zal renderen.

Wil je dit risico elimineren? Huur dan een copywriter in die je teksten zal redigeren voor vindbaarheid. Of nieuwe content schrijft die aansluit bij het zoekgedrag van jouw doelgroep.

Als je een professionele uitstraling wilt realiseren, kies dan altijd voor een fotograaf. Het eindresultaat van je website staat of valt namelijk met een kwalitatieve visuele presentatie van jouw ondernemerschap.

Je website heeft frequent onderhoud nodig om WordPress, de plugins en het thema up-to-date te houden. Het is namelijk absoluut noodzakelijk om beveiligingslekken te dichten, een correcte weergave in webbrowsers te blijven garanderen en nieuwe functionaliteiten te implementeren.

Je kan deze werkzaamheden eventueel uitbesteden aan Chaja Design. Ga voor meer informatie naar WordPress Top Care.

Elk jaar checken we of er aanpassingen nodig zijn in de instellingen. We controleren of er nieuwe pagina’s en/of blogs zijn gepubliceerd die niet door jou zijn geoptimaliseerd. En we voorzien je van informatie over de ranking van keywords.

Inschrijven nieuwsbrief

Als gepassioneerde webdesigner deel ik graag met jou mijn kennis over de kracht van kwalitatief webdesign. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ik beloof je om je inbox niet te zullen overladen met nutteloze e-mails.

Even wachten...

Bedankt voor je inschrijving!

Door te klikken op ‘inschrijven’ ga je akkoord met de privacyverklaring.