Je kan altijd rekenen op onze hands-on support.

Hands-on support

Voor technische problemen met je WordPress website neem je contact op zodat we het probleem zo spoedig mogelijk kunnen verhelpen.

technische support

Heb je hulp nodig?

Kies een van de opties als je hulp nodig hebt.

overzicht

FAQ

Hier een totaal overzicht van alle veelgestelde vragen.

Rubriek: functioneel webdesign

Afhankelijk van de complexiteit van je website zal de opleveringstermijn variëren van 4 tot 12 weken.

Standaard zijn er geen extra kosten na de oplevering. Je bent ook niet verplicht om hosting of andere diensten af te nemen.

Als je extra functionaliteiten wilt in je website dan kunnen er eventueel abonnementskosten berekend worden voor het gebruik van de software die de functionaliteit(en) mogelijk maakt. Dit staat vermeld in de offerte.

We hanteren vanaf prijzen omdat de realisatie van een website afhankelijk is van jouw wensen. Wil je bijvoorbeeld meer functionaliteiten ingebouwd hebben, of kies je voor copywriting of fotografie, dan heeft dat invloed op de uiteindelijke prijs van jouw website.

En onze samenwerkingspartners hanteren niet allemaal hetzelfde tarief.

De kwaliteit van je website wordt mede bepaald door de software die wordt gebruikt. WordPress is een content management systeem dat door iedereen gratis kan worden gedownload. In WordPress installeren we innovatieve software die je website transformeert tot een krachtig webdevelopment systeem.

De voordelen hiervan liggen o.a. in het snel laden van je website, een kwalitatieve HTML output, geïntegreerde toegankelijkheid en een ongekende flexibiliteit, duurzaamheid en kwaliteit.

Het bedrag staat voor de waarde van de software over een periode van 5 jaar.

Dat is een wezenlijke vraag als het gaat om de vindbaarheid van je business online. Heb je namelijk geen ervaring met het optimaliseren van webteksten dan loop je het risico dat je zoekwoorden gebruikt die niet aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep. Het gevolg hiervan is dat de investering in je website zeer beperkt zal renderen.

Wil je dit risico elimineren? Huur dan een copywriter in die je teksten zal redigeren voor vindbaarheid. Of nieuwe content schrijft die aansluit bij jouw doelgroep.

Als je een professionele uitstraling wilt realiseren, kies dan altijd voor een fotograaf. Het eindresultaat van je website staat of valt namelijk met een kwalitatieve visuele presentatie van jouw ondernemerschap.

Je WordPress website heeft frequent onderhoud nodig.
Dit is noodzakelijk om beveiligingslekken te dichten, een correcte weergave in webbrowsers te garanderen en om nieuwe functionaliteiten te implementeren. Je kan deze werkzaamheden eventueel uitbesteden aan Chaja Design. Ga voor meer informatie naar WordPress Top Care.

Elk jaar checken we of er aanpassingen nodig zijn in de instellingen. We controleren of er nieuwe pagina’s en/of blogs zijn gepubliceerd die niet door jou zijn geoptimaliseerd. En voorzien je van informatie over de ranking van keywords.

Rubriek: wordpress top care

Beschikbare updates worden meestal binnen 24 uur geïnstalleerd. Afhankelijk van de risico’s op het breken van je website zullen template updates en belangrijke WordPress updates met extra zorg worden afgehandeld.

Tijdens het updaten krijgen bezoekers van je website een onderhoudsmelding te zien. De impact van deze werkzaamheden op de beschikbaarheid van je website zal zeer beperkt zijn.

Het abonnement is geldig voor 1 WordPress website.

De opzegtermijn van de WordPress Top Care pakketten is 1 maand.

Met WordPress Beveiliging Basis en Pro zorg je dat je website substantieel minder kwetsbaar is voor een hack. WordPress Beveiliging Pro biedt daarin de compleetste bescherming. Desalniettemin kan niet voor 100% gegarandeerd worden dat je website niet wordt gehackt. 

Als er sprake is van een hack zal je website opgeschoond moeten worden van malware.

Er zijn twee opties om met Zoom te werken op je pc:

  • via je browser
  • of met de Zoom applicatie

Ga naar het downloadcentrum voor de Zoom-extensies van Firefox en Chrome of download en installeer de Zoom applicatie.

Rubriek: contentmarketing

Jazeker! Jos de Keyzer van Zekyr Copywriting is mijn samenwerkingspartner die ijzersterke teksten kan schrijven. Hij heeft daarnaast ervaring in de grafische vormgeving en was werkzaam als artdirector en communicatieadviseur.

Ook hiervoor is Jos de Keyzer van Zekyr Copywriting de aangewezen partij om je te ondersteunen in het optimaliseren van je zelfgeschreven content.

Voor linkbuilding heb ik een samenwerking met Nathan Veenstra van OptimusOnline. Hij kan je adviseren en helpen met het opbouwen van een linkbuilding strategie.

Inschrijven nieuwsbrief

Als gepassioneerde webdesigner deel ik graag met jou mijn kennis over de kracht van kwalitatief webdesign. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ik beloof je om je inbox niet te zullen overladen met nutteloze e-mails.

Even wachten...

Bedankt voor je inschrijving!

Door te klikken op ‘inschrijven’ ga je akkoord met de privacyverklaring.