Chaja Design
Slide 2

Support

In de support rubriek vind je antwoorden op technische en algemene vragen. Zit jouw vraag er niet bij? Neem dan gerust contact op.

Neem contact op

FAQ

Hosting 6 vragen
Webdesign 9 vragen
 • Wat kost een zakelijke website?

  Dat is afhankelijk van de wensen die je hebt en de doelen die je wilt realiseren. Tijdens het intakegesprek zal ik je een prijsindicatie geven. De definitieve prijs staat in de offerte die je van mij ontvangt.

 • Wat is de opleveringstermijn van mijn website?

  Afhankelijk van de complexiteit van je website zal de opleveringstermijn minimaal 2 weken zijn tot maximaal 8 weken.

 • Ik wil online producten gaan verkopen, is dat mogelijk?

  Door de implementatie van Woocommerce wordt WordPress omgebouwd tot een professionele webshop. Daarmee kan je fysieke en ook digitale producten online gaan verkopen. Laat klanten direct met iDEAL of andere betaalmethodes online betalen. Het is ook mogelijk om verzendkosten te laten berekenen op basis van afmetingen, gewicht en bestemming.

 • Ik wil online cursussen gaan aanbieden, is dat mogelijk?

  WordPress is bij uitstek geschikt voor een learning management systeem (LMS). Met behulp van professionele plugins creëer je een innovatieve leeromgeving waarmee je je cursussen online kunt gaan aanbieden.

 • Van welke kwaliteit moet het fotomateriaal zijn?

  Als je een professionele uitstraling wilt realiseren, heb je fotomateriaal nodig dat harmoniseert met het design van de website. Een fotograaf inhuren is dan de beste optie. Of vraag een familielid of kennis die ervaring heeft met fotografie om kosten te besparen.

 • Kan ik de websiteteksten zelf schrijven?

  Dit is een wezenlijke vraag als het gaat om de vindbaarheid van je business online. Heb je namelijk geen ervaring met het optimaliseren van websiteteksten dan loop je het risico dat je zoekwoorden gebruikt die niet aansluiten bij het zoekgedrag van je doelgroep. Het gevolg hiervan is dat de investering in je website zeer beperkt zal renderen.
  Wil je dit risico elimineren? Huur dan een SEO tekstschrijver in die je teksten zal redigeren op vindbaarheid. Of nieuwe content schrijft die aansluit bij de wensen en behoeften van je doelgroep.

 • Is een meertalige website mogelijk?

  Dat is geen enkel probleem. Ten opzichte van de geautomatiseerde vertalingen in de browser hebben professionele vertalingen de voorkeur omdat je voorkomt dat er vertaalfouten ontstaan die bezoekers een verkeerd of vertekend beeld kan geven van je dienstverlening.

 • Heeft mijn website onderhoud nodig?

  Een WordPress website heeft periodiek onderhoud nodig. Dit is noodzakelijk om beveiligingslekken te dichten, een correcte weergave in webbrowsers te garanderen en om nieuwe functionaliteiten te implementeren. Je kan deze werkzaamheden eventueel uitbesteden aan Chaja Design. Ga voor meer informatie naar  WordPress Top Care.

 • Word ik eigenaar van de website?

  Er zijn geen beperkingen ten aanzien van het gebruik van je website. Er is ook geen verplichting om een abonnement af te nemen na de oplevering.

WP Top Care 6 vragen
 • Hoe vaak wordt het onderhoud uitgevoerd?

  Het onderhoud van je website bestaat uit drie onderdelen namelijk: WordPress, de plugins die geïnstalleerd zijn en het template. Beschikbare updates worden meestal binnen 24 uur geïnstalleerd. Afhankelijk van de risico’s op het breken van je website zullen template updates en belangrijke versie WordPress updates met extra zorg worden afgehandeld.

 • Blijft mijn website toegankelijk tijdens het onderhoud?

  Tijdens het updaten krijgen bezoekers van je website een onderhoudsmelding te zien. De impact van de werkzaamheden op de beschikbaarheid van je website zal zeer beperkt zijn.

 • Voor hoeveel websites is een abonnement geldig?

  Het abonnement is geldig voor 1 WordPress website.

 • Wat zijn de voordelen van WP Speed optimized?

  De snelheid van het laden van je website wordt bepaald door de webserver (je hosting), de software (WordPress, plugins en template), de grootte van de database van WordPress, de hoeveelheid data die moet worden gedownload en de snelheid van je internetprovider. WP Speed Optimized optimaliseert en comprimeert data zodat de weergave van de website in de browser aanzienlijk versneld kan worden. Een snelle website is een belangrijke factor in het succes van je online business.

 • Wat zijn de voordelen van WP Security Professional?

  Zonder beveiliging zullen hackers veel meer mogelijkheden hebben om je website te scannen op kwetsbaarheden. De technieken binnen de hacker-community worden steeds geavanceerder. WP Security Professional implementeert diverse beveiligingslagen om hackers af te blokken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van een innovatieve plugin met krachtige beveiligingseigenschappen. Zoals het beschermen van de login, brute-force attack bescherming, een firewall, hack-bescherming, een malware- en kwetsbaarhedenscanner, anti-spam op formulieren, botsdetectie, auto herstel van geïnfecteerde bestanden, dubbele login authenticatie en nog veel meer. Hiermee verminder je de kans op een hack aanzienlijk.
  Het inregelen en updaten van WP Security Professional is inbegrepen in de abonnementsprijs.

 • Wat is de opzegtermijn van het abonnement?

  De opzegtermijn van de WordPress Total Care pakketten is 1 maand.

Geen vragen die overeenkomen met het huidige filter
Scroll naar top

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en praktische informatie.