Chaja Design
Slide 2

WordPress
Top Care

Onderhoud, beveiliging en optimalisering voor je website of webshop.

WEBSITE
WordPress
WEBSHOP
WooCommerce
WordPress Top Care

Neem geen onnodige risico's!

Bescherm je zakelijke website effectief tegen hackers.

Online ondernemen is complexer geworden. Mede doordat jij als ondernemer verantwoordelijk bent voor het beveiligen van je website. Neem je die verantwoordelijkheid niet dan kan dit ingrijpende consequenties hebben voor je business.

WP Top Care

Top Care Services

Het toenemend aantal online bedreigingen maakt het noodzakelijk om je WordPress website optimaal te onderhouden en te beveiligen.

Kies je pakket

Je bent verzekerd van kwalitatief WordPress onderhoud en de beveiliging van je zakelijke website.

WP CARE
BASIC

18
00
p/maand
 • WP Maintain
 • WP Security Basic
 • WP Speed Optimized
 • SSL / HTTPS
 • WP Online
 • 170+ Video Tutorials
Populair

WP CARE
PRO

29
00
p/maand
 • WP Maintain
 • WP Security Pro
 • WP Speed Optimized
 • SSL / HTTPS
 • WP Online
 • 170+ Video Tutorials

FAQ

Het onderhoud van je website bestaat uit drie onderdelen namelijk: WordPress, de plugins die geinstalleerd zijn en het template. Beschikbare updates worden meestal binnen 24 uur geïnstalleerd. Afhankelijk van de risico’s op het breken van je website zullen template updates en belangrijke versie WordPress updates met extra zorg worden afgehandeld.

Tijdens het updaten krijgen bezoekers van je website een onderhoudsmelding te zien. De impact van deze werkzaamheden op de beschikbaarheid van je website zal zeer beperkt zijn.

Zonder beveiliging zullen hackers veel meer mogelijkheden hebben om je website te scannen op kwetsbaarheden. De technieken van de hacker-community worden steeds geavanceerder. WP Security Pro implementeert diverse beveiligingslagen om hackers af te blokken. Hiervoor wordt gebruik gemaakt van de innovatieve plugin Shield Security Pro met krachtige beveiligingseigenschappen. Zoals het beschermen van de login, brute-force attack bescherming, een firewall, hack-bescherming, een malware- en kwetsbaarhedenscanner, anti-spam op formulieren, botsdetectie, auto herstel van geïnfecteerde bestanden, dubbele login authenticatie en nog veel meer. Hiermee verminder je de kans op een hack aanzienlijk.
Het inregelen en updaten van WP Security Pro is inbegrepen in de abonnementsprijs.

De snelheid van het laden van je website wordt bepaald door de webserver (je hosting), de software (WordPress, plugins en template), de grootte van de database van WordPress, de hoeveelheid data die moet worden gedownload en de snelheid van je internetprovider. WP Speed Optimized optimaliseert en comprimeert data zodat de weergave van de website in de browser aanzienlijk versneld kan worden. Een snelle website is een belangrijke factor in het succes van je online business.

Het abonnement is geldig voor 1 WordPress website.

De opzegtermijn van de WordPress Top Care pakketten is 1 maand.

Met deze professionele video tutorials (Engelstalig) zul je snel de functionaliteiten van WordPress leren kennen. Daarnaast zijn er ook tutorials over SEO, WooCommerce, Google Analytics, Gravity Forms en Page Builders (Elementor). Je kunt de tutorials in je WordPress omgeving bekijken. De tutorials worden regelmatig ge-update.

Nieuwsbrief

Ontvang informatie en praktische tips in je mailbox.
Door op ‘Aanmelden’ te klikken ga je tevens akkoord met de privacyverklaring.
Scroll naar top

Aanmelden nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws en praktische informatie.