De kwaliteit en effectiviteit van je content online

Content
marketing

Vraag jij je wel eens af of je content wel de beoogde doelstellingen realiseert? Of laat je onbewust mogelijkheden liggen die de effectiviteit en kwaliteit van je content kunnen verbeteren?
Met als gevolg minder bezoekers, weinig conversies en een afname van de vindbaarheid.

Als je deze dalende trend wilt aanpakken, bekijk dan onderstaande services die we kunnen gaan inzetten. 
Chaja Design werkt hiervoor samen met professionals die ruime ervaring hebben in hun vakgebied. Het zijn stuk voor stuk gepassioneerde ondernemers die staan voor kwaliteit en klantgerichtheid. 

Overzicht services

SEO Webteksten

Het schrijven van webteksten die aansluiten bij je doelgroep en bijdragen tot een gerichte vindbaarheid.

meer informatie

Zoekwoordenanalyse

De inventarisatie van zoekwoorden die overeenkomen met het zoekgedrag van jouw doelgroep.

meer informatie

Doelgroepanalyse

Het in kaart brengen van de samenstelling van je doelgroep in relatie tot jouw product of dienstverlening.

meer informatie

On Page Zoekmachine Optimalisatie

Het optimaliseren van de content op je website om de zoekmachines te voorzien van gestructureerde data.

meer informatie

Linkbuilding

Het realiseren van externe kwalitatieve links naar jouw website om daarmee je autoriteit of merkidentiteit te versterken.

meer informatie

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Doelgroepgerichte advertentie campagnes via Google Ads om de vindbaarheid van je dienstverlening te vergroten.

meer informatie

Google Analytics

Het analyseren van data om te achterhalen waar de bottlenecks zitten in de vindbaarheid van je content.

meer informatie

Audiovisueel- en fotomateriaal

Een professionele presentatie van je business wordt gerealiseerd door kwalitatief foto- en videomateriaal.

meer informatie

SEO Webteksten

Laat je content een klik hebben met je doelgroep

Het zelf schrijven van webteksten is kostenbesparend, maar de risico's hiervan zijn dat je content niet voldoende aansluit bij je doelgroep of dat het je merkidentiteit niet (optimaal) promoot.  
Wil je deze risico's vermijden? 

Schakel dan een copywriter in die met aandacht voor jouw business unieke content schrijft die resoneert met je doelgroep. Die jouw brandstory overtuigend communiceert en laat converteren.

Zoekwoordenanalyse

Onderzoek hoe je doelgroep online zoekt naar jouw dienstverlening

Zonder specificiteit in je zoekwoorden verliest je content de connectie met je doelgroep. Je content dient daarom altijd te worden voorzien van zoekwoorden die aansluiting vinden bij het zoekgedrag van je doelgroep. 

In de zoekwoordenanalyse worden de zoekwoorden in kaart gebracht die essentieel zijn voor de vindbaarheid van je content in relatie tot je doelgroep.

Doelgroepanalyse

Ken de samenstelling van je doelgroep

Om je doelgroep overzichtelijk in kaart te brengen gaan we ze opsplitsen naar verschillende segmentatiecriteria's namelijk: demografisch, geografisch, sociaal-economisch, psychografisch en gedrag. 

Zo kan er gerichter worden afgestemd op de behoeften en wensen van je doelgroep. Deze informatie geeft ook de copywriter extra handvatten en inzichten voor het schrijven van doelgroepgerichte content.

Zoekmachine Optimalisatie (SEO)

Laat je website optimaal communiceren met de zoekmachines

De zoekmachine optimalisatie (SEO) is een essentieel onderdeel in het realiseren van de vindbaarheid van jouw website. Met de opmerking dat het effect van SEO direct afhankelijk is van de kwaliteit van je content.

Voor het optimaliseren van je website doorlopen we diverse stappen waarvan je de belangrijkste hieronder ziet staan. Met als doelstelling het verbeteren van de indexering door de zoekmachines en het positief beïnvloeden van de ranking.

Overzicht optimalisaties:

Basic SEO
Local SEO
WooCommerce SEO
Sitemap
Schema Markup
Keyword(s) optimalisatie
Interne links
Laadsnelheid
Mobielvriendelijk

Linkbuilding

Versterk je autoriteit en merkidentiteit

Naast  je content en de On Page SEO, kan je de vindbaarheid en je autoriteit of merkidentiteit verder versterken door het creëren van backlinks. Dat zijn links vanaf autoritaire websites naar jouw website. Deze vorm van Off-Page SEO heet linkbuilding.

Er zijn legio online linkbuilding dienstverleners met concurrerende prijzen die van alles beloven. Lees hierover dit interessante artikel. Of wil jij een linkbuilding expert die weet hoe je kwalitatieve backlinks kunt realiseren die toegespitst zijn op jouw business.

Zoekmachine Adverteren (SEA)

Bereik je doelgroep via online advertenties

Naast de organische vindbaarheid van je website is het mogelijk om de vindbaarheid te beïnvloeden via online advertentie campagnes. Daarmee kan je gericht inzetten op specifieke zoekwoorden om zo de organische zoekresultaten m.b.t. concurrentie in je branche deels te omzeilen of de zichtbaarheid van je content binnen de zoekresultaten te vergroten.

Voor het opzetten van een succesvolle Google Ads campagne heb je een expert nodig die kan putten uit kennis en ervaring en die zich continu op de hoogte blijft houden van de nieuwste ontwikkelingen. 

Google Analytics

Krijg inzicht in de vindbaarheid van je content

Je website staat online en nu verwacht je dat er direct resultaat geboekt kan worden. Dan help ik je alvast uit deze droom. Nu begint het analyseren van de bezoekersdata op je website. Zonder deze data weet je niet of je content goed vindbaar is. 

Je website is namelijk geen statisch medium. Het blijft noodzakelijk om de effectiviteit van je website periodiek te monitoren zodat je zaken kunt bijsturen.

Audiovisueel & fotomateriaal

Presenteer je business professioneel 

De uitstraling van je zakelijke website wordt voor een belangrijk gedeelte bepaald door de kwaliteit van het video- en fotomateriaal. Én de wijze waarop dit visueel wordt verwerkt in de lay-out van je site.

Een fotograaf heeft de know-how en de creativiteit om jouw business optimaal en professioneel op de gevoelige plaat vast te leggen.

Cumulatieve voordelen van contentmarketing

Wil je een vrijblijvend gesprek aangaan?

Je ziet waarschijnlijk al het cumulatieve voordeel van contentmarketing. Wil je meer informatie vul dan onderstaand formulier in. Je ontvangt dan binnen 24 uur een reactie.
Naam(Vereist)
Selecteer een of meer services waar je belangstelling in hebt:(Vereist)
Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
© 2022 Chaja Design – Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw, tenzij anders staat aangegeven.
crossmenu