Een korte intructie over mij

Over mij: een korte introductie

In 2009 maakte ik de overstap van financieel medewerker naar webdesigner, wat uiteindelijk heeft geleid tot de start van mijn webdesignbureau Chaja Design.

Ik geef de voorkeur aan WordPress vanwege de innovatieve tools die het biedt voor het bouwen van professionele websites.

Jan Wessels

Hier sta ik voor ...

Missie

Het realiseren van succesvolle en duurzame zakelijke websites in combinatie met een sterke klantgerichte ondersteuning.

interesses

Waar ik ook enthousiast van wordt

Naast webdesign zijn er nog andere passies in mijn leven.

Wandelen met hond

Een wandeling maken door het Limburgse landschap met onze Grand Basset Griffon Vendéen (Tokay) is voor mij het ultieme gevoel van vrijheid. Tokay is een Franse jachthond met een uitgesproken karakter. Altijd opgewekt en nieuwsgierig.

Soul, Funk en Fusion

Van jongs af aan is muziek een inspiratiebron voor me. Alhoewel ik naar veel soorten muziek luister, ligt mijn voorkeur bij soul, funk en fusion. Zoals Earth Wind & Fire, Chic, Bob James, Casiopea, Herbie Hancock, Soul II Soul, Bee Gees, George Duke, Jimmy Haslip etc...

Indonesisch eten

In 1994 leerde ik de Indonesische keuken kennen via mijn levenspartner. Daarvoor kende ik alleen de nasi bij de Chinees. Met haar liefde voor het bereiden van Indonesische gerechten heeft ze mijn maag veroverd.

Smartphone roms flashen

Om de levensduur van een smartphone te verlengen en verspilling tegen te gaan, installeer ik custom roms op Android smartphones. Heb je belangstelling in dit initiatief ga dan naar de website van A-Prolong.

Yoga & Kung Fu

Het beroep van webdesigner houdt in dat je dagelijks achter je laptop of pc zit. Daarom rond ik mijn dag graag af met yoga of Kung Fu om eventuele stress te ontladen en spieren te ontspannen. Zo laad ik mijn batterij weer lekker op voor de volgende dag.

Inschrijven nieuwsbrief

Als gepassioneerde webdesigner deel ik graag met jou mijn kennis over de kracht van kwalitatief webdesign. 

Schrijf je in voor mijn nieuwsbrief en blijf op de hoogte van de nieuwste trends en ontwikkelingen.

Ik beloof je om je inbox niet te zullen overladen met nutteloze e-mails.

Even wachten...

Bedankt voor je inschrijving!

Door te klikken op ‘inschrijven’ ga je akkoord met de privacyverklaring.