Zorgeloos online ondernemen

Periodiek onderhoud is een cruciaal onderdeel om je WordPress website up-to-date te houden. Dat je naast je ondernemerschap tijd en technisch inzicht hebt om je zakelijke website te updaten, zal niet voor iedereen een optie zijn. Daarom kun je bij Chaja Design je WordPress website laten onderhouden. Er zijn namelijk nogal wat technische zaken die je niet overziet. Zoals het risico van te laat of verkeerd updaten of onvoldoende beveiliging. Dat kan allemaal impact hebben op je bedrijfsvoering.

De afgelopen jaren hebben klanten gebruik gemaakt van de service pakketten van WP Total Care. Met de lancering van de nieuwe website gaan er wat zaken wijzigen. De 5 service pakketten (WP Support Core, WP Support Plugins, WP Support theme, WP Security Professional en WP Speed Optimized) worden samengevoegd tot één pakket met de naam WordPress Total Care

Waarom samenvoegen?

In deze tijd van hacker aanvallen is het van groot belang om je online business optimaal te onderhouden en te beveiligen. Het onderhouden van je WordPress website moet je niet onderschatten. Elke kwetsbaarheid in de software kan tegenwoordig snel worden misbruikt.
Als ondernemer is je focus niet altijd gericht op dergelijke zaken en daardoor kan je zomaar vergeten om je website tijdig up-to-date te houden.
En dat kan vervelend uitpakken.

Door de pakketten samen te voegen worden de risico’s van het beperkt updaten ondervangen. Tevens kun je er op rekenen dat alle facetten van het onderhoud, de beveiliging en optimalisatie in goed handen zijn.
Dat geeft rust en ondersteunt je in het zorgeloos online ondernemen!

Moet ik nu overstappen naar dit nieuwe pakket?

Heb je al één of meer pakketten lopen dan ben je niet verplicht om over te stappen naar WordPress Total Care. Houdt er wel rekening mee dat bepaalde facetten van het onderhoud, de beveiliging en optimalisatie wellicht niet worden uitgevoerd door Chaja Design. Neem gerust contact met me op als je vragen hebt betreffende deze aanpassingen.

cf13ab2ee833f09579fcddff4bcccbdc''''''''''''