Welkom bij Chaja Design - Jan Wessels

Een beetje over mij

In 2009 heb ik de switch gemaakt van financieel medewerker naar webdesigner. Een stap die uiteindelijk heeft geleid tot de start van het webdesignbureau Chaja Design.

Mijn voorkeur gaat uit naar WordPress dat je alle tools biedt voor het realiseren van een professionele website.

Mijn missie

Het realiseren van succesvolle en duurzame zakelijke websites in combinatie met een sterke klantgerichte ondersteuning. Zodat jouw online business optimaal kan renderen.

Over Chaja Design

Het fundament van Chaja Design

Hier een overzicht van mijn kwaliteiten die ik inbreng als je me inhuurt. 

Kwaliteitsgericht

Ik investeer in het leveren van kwalitatieve dienstverlening. Zodat jouw online business succesvol kan zijn.

Hier sta ik voor..
Focus op resultaat
Planmatig werken
Servicegericht
Innovatieve drive

Focus op resultaat

Een succesvol website project start met het formuleren van concrete doelstellingen. Om tot een optimaal resultaat te komen, zal ik deze doelstellingen met jou samen in kaart gaan brengen.

Planmatig werken

Elk project wordt zorgvuldig en planmatig uitgevoerd zodat je kunt rekenen op een tijdige oplevering. Vooraf en tijdens het web project zal ik je informeren over de werkwijze zodat je weet wat de afspraken zijn.

Servicegericht

Dit is geen loze kreet maar een wezenlijk aspect van mijn ondernemerschap. Het geeft mij voldoening om je te ondersteunen in het realiseren van je online doelen.

Innovatieve drive

Met enthousiasme volg ik de nieuwste ontwikkelingen van het webdesign, en implementeer ze in de projecten die ik realiseer. Zelfs na 15 jaar blijft dit vak me verrassen in de snelheid van innovaties.

© 2022 Chaja Design – Alle genoemde prijzen zijn excl. 21% btw, tenzij anders staat aangegeven.
crossmenu